SLANK
JONG EN
GEZOND

Professioneel afslankinstituut in Hasselt , Skinaesthetics profileert zich als specialist op gebied van afslankbehandelingen.

Dit omdat zij alle belangrijke aspecten van afslanking in acht neemt in combinatie met een warm ontvangst en persoonlijke benadering. U mag zich verwachten aan een gezellig en zeer ruim (afslank)instituut met de allernieuwste apparatuur.

Skinaesthetics Hasselt staat voor professionele individuele begeleiding voor zowel actieve en passieve afslankmethodes. Voor iedere klant wordt een aangepast programma uitgewerkt om een optimaal resultaat te bekomen. Wij raden u aan om een vrijblijvende figuuranalyse in te boeken. Hierbij bespreken wij welke behandeling het beste bij u past.

 

INTENSIEVE
ANTI AGING
BEHANDELINGEN

Bent u meer op zoek naar een huidverbeterende gelaatsbehandeling door onze beautyspecialisten, neem dan een kijkje tussen ons compleet aanbod aan huidverbeterende behandelingen; waaronder: radiofrequentie, microneedling, BB glow, chemische peeling ,CooLifting, carbon Hollywood peel, hydrablast (hydrodermabrasie), gespecialiseerde acne behandelingen, LED therapie

Het bikini seizoen
IS NET BEGONNEN!

Boek nu uw afslankbehandeling of figuuranalyse in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze afslankspecialisten. Of  Reserveer hier