gelaatsverzorging hasselt huidverbetering cooliftingWAT IS DE COOLIFTING BEAUTYGUN?

HET CONCEPT
De CooLifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

DE RESULTATEN
De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect als gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

DE TOEPASSING
De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt een paradoxale vaatbeweging: vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.
Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.
Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.
Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.
Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

  • Prijs gelaat: €85 per behandeling.
  • Prijs kuur 8 behandelingen gelaat: €600 met gratis product voor thuisgebruik.
  • Prijs gelaat + decolleté: €130 per behandeling
  • Prijs kuur 8 behandelingen gelaat + decolleté: €910 met gratis product voor thuis gebruik

Boek hier een afspraak