Hollywood Carbon Peel

De Hollywood peel of de Carbon (laser)Peel is de ideale behandeling voor een jeugdige frisse huid. Ze doet wonderen voor een onregelmatige huidstructuur met verwijde poriën en/of acné. Immers, deze laserpeel dringt dieper dan welke behandeling door tot in de kleinste groefjes en poriën van de huid.


Hollywood carbon peel?

De Carbon peel dankt haar tweede naam aan het feit dat Hollywoodsterren (zowel mannen als vrouwen) er dol op zijn. Hun huid heeft immers veel te verduren en ze hebben geen ruimte voor downtime. Dat geldt ook voor het merendeel van onze klanten. De Hollywood Peel is dan ideaal want je kan onmiddellijk na behandeling terug naar de job. Zon of medicatie zijn ook geen belemmering. Ideaal in de zomer!


Hoe werkt het?

De technologie van de Hollywood peel is gebaseerd op uiterst fijne nano-partikels carbon die diep in de poriën en oneffenheden dringen. Daar hechten ze zich aan de bovenste huidlagen en verdampen vervolgens onder invloed van de warmte van laserstralen. Die warmte geeft ook een stevige boost aan het collageengehalte in de huid en vertraagt zo op lange termijn het verouderingsproces. Ook de talgproductie neemt hierdoor sterk af. Eerst reinigen we de huid en dan wordt een laag donker gekleurde carbon aangebracht. Deze carbonpartikels laten we 10 minuten intrekken en dan wordt de huid millimeter per millimeter gescand met de laser die er warmte op afvuurt. De carbon verdampt direct en verwijdert dode huidcellen en alle onzuiverheden. Tot slot reinigen we nogmaals en brengen we een vochtherstellende crème aan. Alles bijeen duurt dit een half uurtje.


Wat pakken we aan?


Neveneffecten?


De Hollywood Peel prikkelt lichtjes en maakt wat lawaai tijdens de behandeling. De warmte van de laser kan voor een beetje roodheid zorgen, maar die trekt weg tijdens de dag. Echt te verwaarlozen; je kan een lunchbehandeling nemen en direct terug naar je werk.

Tip: Voor een optimaal resultaat, gebruik de door ons geadviseerde en aangepaste verzorgingsproducten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?