Huidanalyse gelaat

 

HUIDANALYSE EN HUIDSCAN


Professionele huidscan /analyse in Hasselt, Skinaesthetics Hasselt profileert zich als specialist op gebied van professionele huidanalyse en huidadvies.

Dit omdat zij alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht neemt in combinatie met een warm ontvangst en persoonlijke benadering. U mag zich verwachten aan een gezellige en zeer ruim schoonheidsinstituut met de allernieuwste apparatuur. Wist je dat 80% dan de vrouwen en mannen verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken voor het verkeerde huidtype of verkeerd gebruiken die zo huidproblemen kunnen veroorzaken? Met de huidscan kunnen wij perfect zien welk huidtype u heeft en een groot deel van alle huidproblemen oplossen of verbeteren.

 

SEE THE REAL YOU

Huidanalyse is de nieuwe generatie voor huidverbetering

Met de METIS skin analyzer is het mogelijk om in de dieper gelegen huidlagen te observeren met 10 verschillende huidanalyse-modi. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas zichtbaar na enkele jaren. De METIS brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Het wordt zo mogelijk om uw advies of behandeling op de toekomst en eventuele problemen voor te zijn. Met behulp van verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken zichtbaar gemaakt worden zoals : Pigmentatie stoornissen, huidschade door zonlicht, gedehydrateerde huid, overmatig talgproductie, verstopte porien, lage talgproductie, verhoornde huid, huidveroudering, gevoelige huid, couperose en rosacea, verminderde bloedcirculatie, huidirritatie 

 

EERLIJK ADVIES EN BEHANDELINGEN

Wij streven ernaar om u een eerlijk advies te geven zodat we u correct kunnen adviseren welke thuisverzorgingsproducten u kan gebruiken en welke behandelingen we uw aanraden.
Boek nu uw huidanalyse van je gelaat in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier