Huidanalyse gelaat

 

HUIDANALYSE EN HUIDSCAN


Professionele huidscan /analyse in Hasselt, Skinaesthetics Hasselt profileert zich als specialist op gebied van professionele huidanalyse en huidadvies.

Dit omdat zij alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht neemt in combinatie met een warm ontvangst en persoonlijke benadering. U mag zich verwachten aan een gezellig en zeer ruim schoonheidsinstituut met de allernieuwste apparatuur. Wist u dat 80% van de vrouwen en mannen verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken en zo huidproblemen kunnen veroorzaken? Met de huidscan kunnen wij perfect zien welk huidtype u heeft en een groot deel van de huidproblemen oplossen of verbeteren.

 

SEE THE REAL YOU

Huidanalyse is de nieuwe generatie voor huidverbetering.

Met de METIS skin analyzer is het mogelijk om in de dieper gelegen huidlagen te observeren met 10 verschillende huidanalyse-modi. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas zichtbaar na enkele jaren. De METIS brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Het wordt zo mogelijk om u perfect te adviseren qua producten en behandelingen en om zo eventuele toekomstige huidproblemen voor te zijn. Met behulp van verschillende lichtbronnen kunnen de volgende kenmerken zichtbaar gemaakt worden: pigmentstoornissen, huidschade door zonlicht, gedehydrateerde huid, overmatige talgproductie, verstopte poriën, lage talgproductie, verhoornde huid, huidveroudering, gevoelige huid, couperose, rosacea, verminderde bloedcirculatie en huidirritatie. 

 

EERLIJK ADVIES EN BEHANDELINGEN

Wij streven ernaar om u een eerlijk advies te geven zodat we u correct kunnen adviseren welke thuisverzorgingsproducten u kan gebruiken en welke behandelingen we u aanraden.
Boek nu uw huidanalyse in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier