Hypoxi

Hypoxi staat voor slanke benen , slanke buik en stevige bips. Je hebt geen strenge trainingssessie nodig om je benen , buik en billen in goede vorm te krijgen. Hypoxi bereikt zijn doel door middel van een milde fietstraining dit gedurende 30 minuten.

Om je lichaam beter te kunnen vormen is het essentieel dat de bloedcirculatie in de gewenste zones wordt verbeterd. Daarom wordt het onderlichaam afgesloten in een vacuüm cabine.
In deze cabine wordt een therapie toegepast om de bloedcirculatie te stimuleren. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Het gewenste resultaat = slanke benen , buik en stevige billen.

Heb je ooit al vet willen verwijderen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. Hypoxi is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snelle en indrukwekkend zichtbare resultaten maar vooral duurzame resultaten. Hypoxi-therapie garandeert slanke benen en stevige billen.

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van ons fysische gezondheid en onze positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. Hypoxi is zonder twijfel de meest effectieve methode om vetten te verbranden op de buik. Hypoxi-therapie garandeert een vlakke buik en verminderde omtrek door matige en regelmatige training.

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld.
De huid en meer bepaald de vorm en teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. In de wereld van vandaag streven mensen naar een jeugdig en gezond voorkomen. Hypoxi-dermologie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Hypoxi-dermologie herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren.

Mommy goes Hypoxi!

Een stevigere huid en slanke benen na de zwangerschap!

Doelgerichte figuurtherapie is voor nieuwe mama‘s na de zwangerschap beter dan sporten of dieet.

Deze laatste zijn methodes die vaak te ingrijpend zijn en missen bovendien het gewenste effect .
HYPOXI werkt wondermooi !

Hypoxi is een methode dat gebruik maakt van de combinatie van een weldoende onder- en bovendruk therapie enerzijds. En anderzijds beweging en een uiterst efficiënte huidtraining. Door het gunstig effect op de stofwisseling en de verbranding van vetten komt je lichaam in vorm en wordt het steviger.
Hypoxi is uiterst subtiel en zachtaardig en dus zeer geschikt voor alle nieuwe mama‘s. Hoe sneller men na de bevalling aan de minder leuke gevolgen van de zwangerschap werkt des te eenvoudiger en sneller ze ook weer verdwijnen.

Slanke Benen

De oorzaak

Genetica is één van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam.
Onze genetische predispositie bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel. Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren. In een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. Het is zeer eenvoudig om proefondervindelijk te bepalen welke delen van het lichaam een zwakkere bloedcirculatie hebben. Na een normale training zullen deze plaatsen een koudere oppervlakte temperatuur hebben dan andere plaatsen.

Het gevolg

Geen diëet noch training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren op plaatsen met een zwakke doorbloeding. Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan.
Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding aan de benen en billen zal het transport van vetzuren verhinderen. Dit heeft dan als gevolg dat het niet enkel zal resulteren in hardnekkig opgeslagen vetzuren, maar de bloedcirculatie zal verslechteren gepaard aan een zwak bindweefsel.

De oplossing

De oplossing is recht-door-zee : door het versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd. Een speciaal ontwikkelde drukcabine past variërende druk toe op benen en billen.
De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de benen en billen.
Zo verrijkt het bloed zicht met vetzuren. De verandering van druk laat het verrijkte bloed afvoeren, weg van de probleemzone en in de bloedsomloop.

Hypoxitraining met de L250 en S120

De L250 en S120 combineren een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding.
De bloedcirculatie in het vetweefsel wordt verbeterd door toepassing van wisselende druk. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren – waar ze verbruikt worden – versneld door een training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam!

Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding : de benen en billen.

Hypoxi is ideaal voor personen met rug of knie klachten en die toch een goede workout willen.

Boek je gratis testsessie

prijs sessie hypoxi 20€

prijs per kuur 10+2gratis 200€

20+4gratis 400€