Lipocontour laser

afslanken

Ervaar vetreductie en een slanker,strakker lichaam zonder pijn,naalden of downtime!

Direct resultaat na de eerste behandeling.  1 maand sporten in combi met lipocontour behandelingen = 3 maanden sporten!

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. daarna nog maar één keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoelang duurt een behandeling met de lipocontour?

De lipocontour laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. de tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten. Bij de lipocontourbehandeling zit een sportsessie met hypoxi of vacustep inbegrepen.

Is de behandeling comfortabel?

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

Is de behandeling geschikt voor iedereen?

De lipocontour kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de lipocontour. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Is een behandeling met lipocontour veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de lipocontour behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. de laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. 

Hoelang blijft het resultaat behouden?

het resultaat blijft lang behouden op voor waarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden en probeer eens een ander behandelingsgebied!

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis.

Wat is de prijs?

De kostprijs per behandeling is 70€ incl gratis vacustep of hypoxi. Neem je een kuur van 8 beurten krijg je 2 gratis beurten.