Vacustep

Vacustep biedt een oplossing voor:

Cellulite: Het is algemeen geweten dat een slechte huiddoorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulitis. De VacuStep doorbreekt eindelijk de neerwaartse spiraal! Snel, pijnloos en efficiënt wordt de cellulite aangepakt! 80% van de dames, die de kuur volledig en trouw hebben afgewerkt, zegt dat hun cellulitis sterk vermindert is of zelfs verdwenen is.

Plaatselijke figuurproblemen: Ook hier speelt de slechte doorbloeding een rol. Ditmaal zijn het de onderhuidse vetreserves die slecht doorbloed zijn. En dan nog voornamelijk ter hoogte van die zone ’s waar er minder spierarbeid is. De buik, de billen, de achterkant en de zijkant van de benen. Hierdoor komt het dat je op deze zone ’s veel moeilijker centimeters verliest.

Doorbloedingsproblemen van de benen: Heb je ’s avonds last van zware benen of gezwollen voeten? De VacuStep is echt een aanrader. Reeds na een 5-tal behandelingen voel je beterschap.

Je beweegt +/- 30 minuutjes in een cabine waar de lucht uit wordt weggezogen. Je stapt heel rustig, wandeltempo, de hartslag gaat slechts licht omhoog.

Door deze onderdruk worden de kleine bloedvaatjes in de huid en in het vetweefsel van de buik, billen en benen, geopend.

Door regelmatig de vacustep te gebruiken gaan deze bloedvaatjes beter open blijven. Ze gaan zelfs sterker ingroeien in de weefsels! Zo wordt het opgestapelde vet in de probleemzones nu wel goed doorbloed en kun je eindelijk ook op deze plaatsen centimeters verliezen.

In vergelijking met gewone fitnessoefeningen verlies je nu 4x meer centimeters op de juiste plaatsen!

Het is normaal dat je de eerste sessies nog geen resultaat ziet, de bloedvaatjes moeten eerst ingroeien. Als dit eenmaal gebeurd is kan het snel gaan. 2 Kg op de juiste plaatsen verliezen kan 1 tot 2 kledingmaten verschil maken!

Je hebt de VacuStep nodig indien je ondanks gewichtsverlies geen of onvoldoende centimeters verliest op je buik, billen of benen!

Resultaten

Beurt 1 tot 6:

Geen zichtbaar of voelbaar resultaat. De benen kunnen wel al minder zwaar aanvoelen.
Als je last hebt van zware en vermoeide benen met vochtophoping kan je hier al verbetering voelen.

Beurt 7 tot 12:

De huid voelt anders aan , wordt zachter en steviger. Na de training kan de huid nog een tijdje natintelen. De bloedvaatjes zijn aan het ingroeien  Het is mogelijk dat de cellulite al lichtjes verbeterd.

Beurt 13 tot 15:

De centimeters beginnen eindelijk te verdwijnen. Het resultaat is nog niet spectaculair, maar naarmate de kuur vordert, zullen de bloedvaatjes beter ingroeien en zal het proces versnellen.

Beurt 16 tot 20:

De centimeters verdwijnen daar waar u het meeste vet hebt. Indien u op dit punt nog geen resultaat zou hebben, betekent dit dat de bloedvaatjes bij u moeilijker ingroeien. Belangrijk is dat u minimaal twee maal per week volhoudt. Wat jaren vastzit, kan immers niet van vandaag op morgen loskomen.

Onderhoud:
Vervolgens volstaat een onderhoudskuur van één maal per week om de resultaten te optimaliseren. Zelfs indien u vanaf nu af en toe enkele weken overslaat, kan u toch nog verbetering krijgen omdat u nu een goede microcirculatie en bloedsomloop hebt. Dit effect blijft drie tot zes maanden na de kuur aanhouden. Dit kan echter weer snel verslechteren indien u hier aanleg voor hebt.

Lange termijn:
Door de vacustep te onderhouden blijven je adres soepel, blijft de doorbloeding in de huid en de vetreserves optimaal.
De huid blijft soepel en stevig, evenals het onderhuids steunweefsel.

Wilt uw sneller resultaat bereiken raden wij u Ilipo of lipocontour lipolaser aan voorafgaand aan de vacustep. Bij deze behandeling zit de vacustep of hypoxi gratis inbergepen.

Prijs vacustep 1 beurt 30 min met infrarood 12.50€

10 vacustep 30min. met infrarood 119€

20 vacustep 30 min. met infrarood 225€

30 vacustep 30 min. met infrarood 300€

Boek hier je Gratis testsessie !

UNIEK = Bij Skinaesthetics beschikken we over het nieuwste vacustep toestel met geautomatiseerde programma s en infraroodtherapie.