VacuStep biedt een oplossing voor:

Cellulite: Het is algemeen geweten dat een slechte huiddoorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulite. De VacuStep doorbreekt eindelijk de neerwaartse spiraal! Snel, pijnloos en efficiënt wordt de cellulite aangepakt! 80% van de dames, die de kuur volledig en trouw hebben afgewerkt, zegt dat hun cellulite sterk verminderd is of zelfs verdwenen is.

Plaatselijke figuurproblemen: ook hier speelt een slechte doorbloeding een rol. Ditmaal zijn het de onderhuidse vetreserves die slecht doorbloed zijn. En dan nog voornamelijk ter hoogte van die zones waar er minder spierarbeid is. De buik, de billen, de achterkant en de zijkant van de benen. Hierdoor komt het dat u op deze zones veel moeilijker centimeters verliest.

Doorbloedingsproblemen van de benen: heeft u ’s avonds last van zware benen of gezwollen voeten? De VacuStep is echt een aanrader. Reeds na een 5-tal behandelingen voelt u beterschap.

U beweegt +/- 30 minuutjes in een cabine waar de lucht uit wordt weggezogen. U stapt heel rustig, wandeltempo, de hartslag gaat slechts licht omhoog.

Door deze onderdruk worden de kleine bloedvaatjes in de huid en in het vetweefsel van de buik, billen en benen, geopend.

Door regelmatig de VacuStep te gebruiken gaan deze bloedvaatjes beter open blijven. Ze gaan zelfs sterker ingroeien in de weefsels! Zo wordt het opgestapelde vet in de probleemzones nu wel goed doorbloed en kan u eindelijk ook op deze plaatsen centimeters verliezen.

In vergelijking met gewone fitnessoefeningen verliest u nu 4x meer centimeters op de juiste plaatsen!

Het is normaal dat u de eerste sessies nog geen resultaat ziet, de bloedvaatjes moeten eerst ingroeien. Als dit eenmaal gebeurd is kan het snel gaan. 2 kg op de juiste plaatsen verliezen kan 1 tot 2 kledingmaten verschil maken!

U hebt de VacuStep nodig indien u ondanks gewichtsverlies geen of onvoldoende centimeters verliest op uw buik, billen of benen!

Resultaten

Beurt 1 tot 6:

Geen zichtbaar of voelbaar resultaat. De benen kunnen wel al minder zwaar aanvoelen.
Als u last heeft van zware en vermoeide benen met vochtophopingen kan u hier al verbetering voelen.

Beurt 7 tot 12:

De huid voelt anders aan, wordt zachter en steviger. Na de training kan de huid nog een tijdje na tintelen. De bloedvaatjes zijn aan het ingroeien  Het is mogelijk dat de cellulite al lichtjes verbetert.

Beurt 13 tot 15:

De centimeters beginnen eindelijk te verdwijnen. Het resultaat is nog niet spectaculair, maar naarmate de kuur vordert, zullen de bloedvaatjes beter ingroeien en zal het proces versnellen.

Beurt 16 tot 20:

De centimeters verdwijnen daar waar u het meeste vet hebt. Indien u op dit punt nog geen resultaat zou hebben, betekent dit dat de bloedvaatjes bij u moeilijker ingroeien. Belangrijk is dat u minimaal twee maal per week volhoudt. Wat jaren vastzit, kan immers niet van vandaag op morgen loskomen.

Onderhoud:
Vervolgens volstaat een onderhoudskuur van één maal per week om de resultaten te optimaliseren. Zelfs indien u vanaf nu af en toe enkele weken overslaat, kan u toch nog verbetering krijgen omdat u nu een goede microcirculatie en bloedsomloop hebt. Dit effect blijft drie tot zes maanden na de kuur aanhouden. Dit kan echter weer snel verslechteren indien u hier aanleg voor hebt.

Lange termijn:
Door de VacuStep te onderhouden blijven uw aders soepel en blijft de doorbloeding in de huid en de vetreserves optimaal.
De huid blijft soepel en stevig, evenals het onderhuids steunweefsel.

Wilt u sneller resultaat bereiken raden wij u de lipocontour lipolaser aan voorafgaand aan de vacustep. Bij deze behandeling zit de VacuStep gratis inbegrepen.

Prijs VacuStep met infrarood (30 minuten per sessie):

  • 1 beurt: €25
  • 10 beurten: €125
  • 20 beurten: €250
  • 30 beurten: €300

Boek hier uw GRATIS testsessie !

UNIEK = Bij SkinAesthetics beschikken we over het nieuwste VacuStep toestel met geautomatiseerde programma’s en infraroodtherapie.