MICRODERMABRASIE

MICRODERMABRASIE
Resultaat na 1 behandeling!

Microdermabrasiebehandeling in Hasselt , Instituut Hasselt profileert zich als specialist op gebied van professionele huidverbetering.

Microdermabrasie is mogelijk als eenmalige behandeling of in kuurverband(6-8 behandelingen) om uw huid een flinke boost te geven. Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. De huid krijgt meer zuurstof en de cosmeceuticals worden beter opgenomen door de huid. Microdermabrasie is populair. Maar let op: personen met een verstoorde huidbarrière komen niet in aanmerking voor deze behandeling

 

INTENSIEVE
ANTI AGING
BEHANDELINGEN

Bij Institute Hasselt beschikken we over een groot aanbod anti-aging en huidverbeteringsapparatuur. Graag adviseren onze beautyspecialisten u welke behandelingen geschikt zijn voor je huidprobleem tijdens een huidanalyse.
Prijs microdermabrasie

Per behandeling 70€

 

Boek nu uw microdermabrasiebehandeling in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier