Nieuw CoolCell By CooLifting

Tot nu toe was CooLifting een anti-aging behandeling van het gelaat, omdat CO2 ook prachtige resultaten geeft bij het welgekende probleem cellulite; hebben de ontwerpers van CooLifting nu Coolcell ontwikkeld die prachtige resultaten geeft bij cellulite en huidverstrakking.

Wat is cellulite?

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor er een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt.
Door de slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker afgevoerd worden. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid met putjes. Dit komt vooral voor op de bovenbenen en de billen, maar in sommige gevallen ook op de buik of de armen.
Hoe werkt CoolCell?
De CooLifting gun projecteert een sterke CO2-stroom op de door de cellulite aangetaste huid met een zeer lage temperatuur en hoge druk gecombineerd met een hoge concentratie actieve ingrediënten. De CO2 in combinatie met de actieve werkstoffen zorgt ervoor dat er zuurstofrijk bloed naar de oppervlakte van de huid komt waardoor de slechte bloedcirculatie afneemt en zo vet, afvalstoffen en vocht  wel kunnen afgevoerd worden. De huid gaat ook meer collageen en elastine aanmaken wat zorgt voor een strakkere huid.

Happy Customers
Een kuur bestaat uit 8 behandelingen en geeft prachtige resultaten . Bij iedere behandeling in het instituut krijgt u ook nog een crème voor thuisgebruik mee die er nog verder voor gaat zorgen dat de afvalstoffen kunnen afgevoerd worden.

Hoeveel sessies heb ik nodig ?            

De kuur CooLcell bestaat uit 8 behandelingen wekelijks.

Wat voelt u tijdens en na de behandeling?

De druk, temperatuur en het insluizen van de actieve ingrediënten zijn technisch gestuurd en de behandeling is pijnloos en aangenaam.  De nabehandelingscrème krijgt u wekelijks mee van uw schoonheidsspecialiste en moet dagelijks aangebracht worden; bij voorkeur voor het slapen gaan.

€95 per behandeling.

Kuur 8 behandelingen =  €760 incl GRATIS kuur PROAesthetics slim& drain booster (suplementen)  t.w.v. €75

Voor het beste resultaat raden we ten zeerste aan de coolcell te combineren met een kuur slim & drain booster (voedingssuplement) om afvalstoffen extra af te voeren uit het lichaam

Boek hier een afspraak