Cryolipolyse Lipofreeze

cryolipolyse hasselt lipofreeze afslanken

Cryolipolyse, de oplossing voor u?

Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen? Geraak je dit niet kwijt ondanks diëten of sporten?

Verstop jezelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf. Bevrijd je van hardnekkig vet met de cryolipolyse techniek van LIPOFREEZE.

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten.Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs. Ontwikkeld op basis van Harvardwetenschap, geeft de cryolipolyse LIPOFREEZE techniek je de ultieme oplossing.

Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS.

De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een cryolipolyse LIPOFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.

De Behandeling

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie.

Na een eventuele tweede en derde behandeling van dezelfde zone kan tot 40% -60% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden. Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden.

cryolipolyse hasselt lipofreeze

Een Lipofreeze® behandeling verloopt in 3 stappen :

Uw persoonlijk advies

Tijdens uw eerste consult stelt uw spécialist uw persoonlijk balans op. Hieruit volgt een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw gezondheid, uw noden en uw wensen.

Deze persoonlijke balans laat toe om de behandelingen nauwkeurig op te volgen, de resultaten te evalueren en het programma aan te passen.

De behandeling

Volgens de resultaten van uw persoonlijk balans, worden de Lipofreeze cryolipolise  behandelkoppen op de lichaamszones geplaatst. Per sessie 35 minuten .

Een Lipofreeze® behandeling wordt door zijn vernieuwde techniek als pijnloos en comfortabel ervaren. U kan zich ontspannen, een boek lezen of uw tablet gebruiken.

Na de behandeling

Belangrijk is om na de behandeling 2 liter water te drinken.

Onmiddellijk na uw bezoek kan u uw activiteiten hervatten.

De afgekoelde vetcellen komen in fase van Apoptose en zullen in de volgende weken gradueel worden afgevoerd. Na 3 dagen kan u al een eerste verschil voelen. De zone voelt zachter en kleiner aan.

De definitieve resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Om de resultaten te optimaliseren is het raadzaam de adviezen van uw specialist nauwgelet op te volgen. 

De behandelde zones kunnen gevoelig zijn tot 48h na de behandeling.

Boek hier uw afspraak