Dermedics meso white BB Glow behandeling

 

DE HYPE VAN HET MOMENT
MESO BB GLOW behandeling

Professionele MESO BB GLOW behandeling in Hasselt, Instituut Hasselt profileert zich als specialist op gebied van huidverbetering.

Kom de nieuwe MESO BB glow treatment proberen en laat je verassen! Deze nieuwe behandeltechniek zorgt voor een directe egale huid.

Afhankelijk van het aantal behandelingen blijft dit resultaat weken tot maanden behouden!

 

WAT MAAKT DEZE
BEHANDELING UNIEK?

Dermedics meso white serum

Het MESO white serum van Dermedics wordt door middel van een speciale nano techniek in de huid gebracht. Dit zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler uitzicht van de huid.Je hebt geen fond de teint meer nodig , roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon ,deze behandeling is ook geschikt voor mannen. Het Meso White Serum van Dermedics is momenteel als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa en is veilig in gebruik, er zijn geen pigmenten aan toegevoegd en kan geen verkleuringen veroorzaken

Tegelijkertijd gaan werkstoffen zoals hyaluronzuur , antioxidanten huidverbeterend werken! Het werkt ontstekingsremmend , egaliserend , vermindert pigmentatie , vermindert zichtbare poriën en donkere kringen rond de ogen en zorgt voor een vollere huid. Tevens gaan we de collageenaanmaak stimuleren.

 

OOK BENIEUWD?

Maak dan snel een afspraak! Ter introductie krijg je bij aanschaf van een kuur vanaf 3 behandelingen GRATIS het Dermedics Meso white serum of creme bb glow aftercare product kado twv €88 De Dermedics Meso white behandeling is veilig en we werken met Dermedics meso white bb glow Dermedics is goedgekeurd en geproduceerd in de EU.

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft mooi resultaat bij verkleuringen , open poriën en rimpels het bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid! Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het Dermedics meso white serums in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten die zijn verwerkt en door middel van een zogenoemde dermapen in de huid wordt aangebracht. Dermedics meso white serum is het enige BB glow serum goedgekeurd in de EU. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 7 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW een jaar op de huid en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

 

BB GLOW EFFECT


  1. Intensieve hydratatie
  2. Vermindering van vlekken
  3. Opheldering van de huid
  4. Gladdere huidstructuur
  5. Vermindering  pigmentvlekken
  6. Egale Huidskleur
  7. Vermindering van fijne rimpels
  8. Vermindering van roodheden in de huid

BB GLOW FEITEN


BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen
BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.
BB GLOW is een unisex-behandeling dat zowel bij mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd en het is geschikt voor elke leeftijd.
BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt zonder pigmenten, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.

BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.
BB GLOW is een unisex-behandeling dat zowel bij mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd en het is geschikt voor elke leeftijd.
BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.

Duur van de behandeling: 60 minuten Kosten: € 120 per behandeling. Kuur 3  behandelingen €300 

Wilt u behandeld worden door een Dermedics BB GLOW professional ..

Boek nu uw BB GLOW behandeling in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier