DE HYPE VAN HET MOMENT
MESO BB GLOW behandeling

Professionele MESO BB GLOW behandeling in Hasselt, SkinAesthetics Hasselt profileert zich als specialist op gebied van huidverbetering.

Kom de MESO BB glow treatment proberen en laat u verassen! Deze behandeltechniek zorgt direct voor een zichtbaar egalere huid.

Afhankelijk van het aantal behandelingen blijft dit resultaat enkele weken tot enkele maanden behouden!

 

WAT MAAKT DEZE
BEHANDELING UNIEK?

Dermedics meso white serum

Het MESO white serum van Dermedics wordt door middel van een speciale nano techniek in de huid gebracht. Dit zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler uitzicht van de huid. U heeft geen fond de teint meer nodig , roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon. Daarnaast is deze behandeling is ook geschikt voor mannen. Het Meso White Serum van Dermedics is momenteel als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa en is veilig in gebruik. Er zijn geen pigmenten aan dit serum toegevoegd en het kan dus ook geen verkleuringen veroorzaken

Tegelijkertijd gaan werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten huidverbeterend werken! Het werkt ontstekingsremmend, egaliserend, vermindert ongewenste pigmentatie, vermindert zichtbare poriën en donkere kringen rond de ogen en zorgt voor een stralende huid. Tevens gaan we ook de collageenaanmaak stimuleren.

 

OOK BENIEUWD?

Maak dan snel een afspraak! Bij aankoop van een kuur vanaf 3 behandelingen krijgt u een Dermedics aftercare product cadeau! De Dermedics Meso white behandeling is 100% veilig. We werken met het originele Dermedics meso white bb glow serum dat is goedgekeurd én geproduceerd in de EU.

BB GLOW is een gelaatsbehandeling waarbij een mooie egale huid wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft een mooi resultaat bij verkleuringen, open poriën, rimpels en bevordert tevens een heldere en stralende teint! Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het Dermedics meso white serum in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten. Dit serum wordt door middel van een speciale MST pen veilig en pijnloos in de huid gebracht. Voor een optimaal effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 7 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW een jaar zichtbaar. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

BB GLOW EFFECT


  1. Intensieve hydratatie
  2. Vermindering van vlekken
  3. Verhelderen van de huid
  4. Gladdere huidstructuur
  5. Vermindering van pigmentvlekken
  6. Egale Huidskleur
  7. Vermindering van fijne rimpels
  8. Vermindering van roodheden 

BB GLOW: FEITEN


BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen
BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.
BB GLOW is een unisex-behandeling die zowel bij mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd en deze is geschikt voor elke leeftijd.
BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat de huid weer een heldere en stralende uitstraling heeft.

Duur van de behandeling: 60 minuten Kosten: € 120 per behandeling. Kuur 3  behandelingen €300 

Wilt u behandeld worden door een Dermedics BB GLOW professional ..

Boek nu uw BB GLOW behandeling in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier