Laserontharing

 

LASERONTHARING
SNEL EN
PIJNLOOS

Professionele laserontharing in Hasselt , Skinaesthetics profileert zich als specialist op gebied van professionele laserontharing.

Nooit meer epileren, waxen of scheren of ingegroeide haren? Laserontharing biedt de oplossing. Zowel voor dames als heren.

Bij laserontharing worden de haarwortels vernietigd door middel van lichtflitsen. De lichtflits wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar zal op deze plaats niet meer terugkomen. Een diodelaser werkt dieper in de huid dan de ipl methode waardoor de resultaten duurzamer zijn en kunnen bijna op alle zones van het lichaam gebruikt worden. Ook zijn er minder behandelingen nodig als met de IPL methode.

 

DE NIEUWE
GENERATIE LASERONTHARING

Nieuwe technologie diodelaser met VCSEL technologie!

sneller, budgetvriendelijk ,veilig, betere resultaten, minder laserbehandelingen. In 6 tot 8 behandelingen zullen we het gewenste resultaat bereiken.

Doordat wij zelf over de nieuwste medische techniek diode laserontharing beschikken zijn de prijzen scherp en kun je de behandeling krijgen op dagen en uren die het beste passen in uw tijdschema! 

 

HAARANALYSE
LASERONTHARING

Wij bieden een gratis en vrijblijvende haaranalyse aan om je meer info te kunnen verschaffen over laserontharing en de prijzen . Je kan deze boeken via ons online boekingssysteem. Daphne Gijsen heeft 10 jaar ervaring in laserontharing !
Nuximia – the first SMART diodelaser in the world met gespecialiseerde programma s voor zowel mannen als vrouwen.

Boek nu uw laserontharing in Hasselt

Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of  Reserveer hier