microneedeling striemen laserontharing hasselt zonhoven
Microneedling Hasselt

Microneedling behandeling: informatie en prijzen

Microneedling therapie van DERMEDICS is gebaseerd op het stimuleren van het natuurlijke regeneratieproces, door het creëren van microscopische kanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een sneller weefselherstel, wat leidt tot huidverjonging, vermindering van rimpels, littekens en striemen. Het kan ook huidverkleuringen verminderen.

Het mooiste resultaat wordt zichtbaar na een kuur.

Tussen de behandelingen door is het belangrijk om de huid na te verzorgen met een speciale crème van Dermedics. Zo blijft u de huid stimuleren. Zodra u stopt met het smeren van de crème zal de huid terug proberen te gaan naar de originele staat, en zal het effect van de behandeling afnemen.

  • Na de eerste behandeling zal uw huid er 2-3 dagen rood uitzien. Dit trekt snel weg, waarna u begint met het smeren van een speciale crème. Deze crème stimuleert de huidregeneratie.
  • Na max. 1 maand zal de tweede behandeling plaatsvinden. Deze zal hetzelfde verlopen als de eerste.
  • En weer max. 1 maand later zal de derde behandeling plaatsvinden, enzoverder. Deze zal evenals verlopen als de eerste behandeling. Wel zal u merken dat uw huid steeds steviger wordt en u de behandeling steeds beter gaat verdragen, waardoor u na de 2e of 3e behandeling al iets minder rood zal zien dan na de eerste behandeling.

Praktisch

Het is sowieso altijd belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon met de Dermedics spf 50, met of zonder Microneedling behandeling!

Als u besluit om een microneedling behandeling te gaan doen, is het belangrijk dat u de dagen van tevoren niet te veel in de zon komt. De zon kan de huid beschadigen wat het resultaat van de behandeling kan verminderen.

Microneedling by Dermatopigmentatie
Microneedling

Een microneedling behandeling incl. LED therapie kost per sessie €120 voor het gelaat, en €40 extra voor de hals + decolleté. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Bij aankoop van een kuur van 6 behandelingen (€600) krijgt u het thuisverzorgingsproduct gratis en is de prijs €100 per behandeling.

De resultaten van een microneedling behandeling

Met deze microneedling behandeling kunnen we ook littekens verminderen. Ook kunnen huidverkleuringen na bijvoorbeeld zwangerschap of zonnebank worden geëlimineerd. Met de behandeling wordt de droge huid bovendien gevoed en gehydrateerd. Kortom: uw huid zal egaal en zijdezacht worden.