Micro Needling

microneedeling striemen laserontharing hasselt zonhoven
Microneedling Hasselt

Een Microneedling behandeling: informatie en prijzen

Microneedling therapie van DERMEDICS is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes. Het stimuleert een versneld herstelweefselproces, wat leidt tot huidverjonging, minder rimpels ,vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuringen.

Het mooiste resultaat wordt zichtbaar na drie behandelingen.

Tussen de behandelingen door is het belangrijk om goed met een speciale crème van Dermedics te blijven smeren. Zo blijf je de huid stimuleren. Zodra je stopt met het smeren van de crème zal de huid terug proberen te gaan naar de originele staat, en zal het effect van de behandeling afnemen.

  • Na de eerste behandeling zal je 2-3 dagen een rode huid hebben. Dit trekt snel weg, waarna je begint met het smeren van een speciale crème. Deze crème stimuleert de nieuwe huidaanmaak.
  • Na een max 1 maand zal de tweede behandeling plaatsvinden. Deze zal hetzelfde verlopen als de eerste.
  • En weer max 1 maanden later zal de derde behandeling plaatsvinden. Welke evenals zal verlopen als de eerste behandeling. Wel zal je merken dat je huid steeds steviger wordt en de behandeling steeds beter gaat verdragen, waardoor je na de 2e of 3e behandeling al iets minder rood zal zien dan na de eerste behandeling.

Praktisch

Het is sowieso altijd belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon met de Dermedics spf 50, met of zonder Microneedling behandeling!

Als je besluit om een Microneedling behandeling te gaan doen, is het belangrijk dat de dagen van tevoren niet te veel in de zon komt. De zon kan de huid beschadigen wat het resultaat van de behandeling kan verminderen.

Microneedling by Dermatopigmentatie
Microneedling

Een Microneedling behandeling kost per sessie €90 voor het gelaat, en €40 extra voor het gelaat + decolleté, de handen kosten €150. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Bij aankoop van een kuur krijg je het thuisverzorgingsproduct gratis.

De resultaten van een microneedling behandeling

Met deze MicroNeedling behandeling verminderen bovendien de littekens op uw huid. Ook kunnen huidverkleuringen na zwangerschap of zonnebankbezoeken worden geëlimineerd. Met de behandeling wordt de droge huid bovendien gevoed en gehydrateerd. Kortom: uw huid zal egaal en zijdezacht worden.